ESIMERKKEJÄ

Jokaisella rakennustyömaalla tulee järjestää työmaakohtainen perehdytys. Nyt perehdytyksen voi tehdä verkossa ja perehdytettävä saa heti todistuksen suorituksesta.

Ota Opastus.fi -palvelu avuksi urakoitsijoiden ja vieraiden perehdyttämisessä. Palvelun avulla perehdyttäminen voidaan tehdä missä ja milloin tahansa.  Perehdytetyistä on saatavilla aina ajantasainen tieto.

Kuka perehdyttäisi kuljettajat ja kertoisi miten toimia? Onko perehdytetyistä kuljettajista yhteenvetoa - kuulostaako tutulta?  Opastus.fi:n avulla voitte opastaa kuljettajat oikeaan kohteeseen ja perehdyttää yrityksenne toimintaohjeisiin, tarvittaessa useammalla kielellä.

Palvelut

Ominaisuudet

Asiakassivu
Omalta asiakassivulta pääset katsomaan reaaliaikaisen tiedon perehdytetyistä. Osoite omalle sivulle voi olla muotoa: opastus.fi/yrityksennimi. Tällöin osoite on helppo kertoa omille yhteistyökumppaneille.

Salasanasuojaus
Pääsy perehdytysmateriaaliin voidaan haluttaessa suojata salasanalla.

Koe
Perehdytettävän osaaminen voidaan varmentaa lyhyellä kyselyllä tai kokeella, jonka tulokset tallentuvat tietokantaan.

Video
Voit käyttää perehdytysmateriaalina tekstin ja kuvien lisäksi videoita.

Monikielisyys
Perehdytys voidaan laatia useammalla kielellä.

Email
Todistus onnistuneesta perehdytyksestä sähköpostitse perehdytetylle + perehdyttävälle organisaatiolle.

Tietokanta
Tulokset tallentuvat tietokantaan mikä helpottaa raportointia ja analysointia.

Responsiivinen
Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Uutiset

  • UUDET TOIMITILAT

    Siirryimme uusiin tiloihin Karhulan teollisuuspuistoon. Tervetuloa kuulemaan Opastus.fi -palvelusta ja katsomaan tilojamme.   Käyntiosoite: Villa Maisema Lasimestarintie 5 48600 KOTKA<< LUE LISÄÄ >>
  • Opastus.fi mukaan Levelup yrityskiihdyttämöön

    Opastus.fi on valittu mukaan kansainväliseen Levelup yrityskiihdyttämöön. Lue lisää Levelup ohjelmasta.<< LUE LISÄÄ >>
  • Opastus.fi avattu

    Opastus.fi on uusi palvelu perehdyttämiseen ja henkilökunnan opastamiseen. Jokaisen työnantajan velvollisuutena on perehdyttää henkilökunta tehtäviinsä. Palvelun tarkoituksena on tarjota apua perehdyttämiseen ja olla helppo työkalu. Opastus.fi-sivuston kautta perehdytettävä voi tutustua itsenäisesti mm. työtehtäviin ja turvallisuusohjeisiin. Työnantajalle sivusto tarjoaa aina ajantasaisen yhteenvedon perehdytetyistä. Perehdytetylle  lähetetään suorituksesta todistus sähköpostitse - heti hyväksytyn perehdytyksen jälkeen.<< LUE LISÄÄ >>

Ota yhteyttä

Email: info@opastus.fi
Puhelin: +358 40 6700 105

Opastus.fi on Hablexe Oy Ab:n palvelu
Katso lisätietoa meistä