Verkkoperehdytys

Onnistunut verkkoperehdytys sujuvasti ja kattavasti

Verkkoperehdytys tarjoaa yritykselle apua henkilöstön perehdyttämiseen ja sen suunnitteluun. Koko henkilökunnan kattava perehdyttäminen ja työnopastus onnistuu helposti Opastus.fi-palvelun kautta. Palvelussa tarjoattava verkkokurssi on kustannustehokas jo pienelläkin määrällä perehdytettäviä työntekijöitä. Etäperehdytys voidaan suunnitella ja kohdentaa yrityksesi tarpeiden sekä henkilöstön koon mukaan.

Opastus.fi-palvelu ja sen järjestelmän käyttöönotto on helppoa eikä se vaadi yritykseltä suuria resursseja. Etäopiskelu palvelun kautta luo hyvät mahdollisuudet perehdytyksen suorittamiseen missä ja milloin tahansa. Opastus.fi-palvelussa pääsee itsenäisesti tutustumaan perehdytysmateriaaleihin ja ohjeistuksiin. Perehdytettävä saa sähköpostitse todistuksen perehdytyksen onnistuneesta suorituksesta heti suorituksen jälkeen. Myös työnantajalle on saatavilla palvelussa koulutusrekisteri, joka sisältää aina ajantasaiset tiedot kaikista perehdytyksen suorittaneista.

Etäperehdytys monipuolisesti verkossa

Opastus.fi tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden verkossa suoritettavaan perehdytykseen, joka ei vaadi osallistujien tai järjestäjien läsnäoloa, eikä tapahtumapaikan järjestämiseen liittyviä toimenpiteitä. Etänä järjestettävä verkkoperehdytys ja työnohjaus eivät täten vaadi erikseen tehtäviä tilavarauksia, kahvituksia tai muita perinteisesti järjestetyn koulutustilaisuuden kaltaisia toimenpiteitä. Etäopiskelu ja verkkokurssi ovat nykyisin suosittuja menetelmiä niiden sujuvuuden sekä toimivuuden vuoksi erilaisia koulutustilanteita varten. Opastus.fi-palvelun kautta järjestetty verkkokoulutus vapauttaa siis aikaa koulutusten järjestämisestä, joten voit käyttää arvokasta aikaasi ydinosaamiseesi sekä yritykseesi keskittyen.

Verkko-opiskeluna järjestetty koulutus ja työnohjaus antaa perehdytettävälle monipuoliset mahdollisuudet ajan sekä paikan suhteen perehdytyksen suorittamiseen. Hyvin suunniteltu ja sujuvasti toteutettu verkkoperehdytys auttaa työntekijöitä oppimaan sekä ymmärtämään paremmin muun muassa yrityksesi toimintatapoja ja arvoja, joka taas edesauttaa työntekijöiden viihtyvyyttä sekä auttaa heitä sitoutumaan paremmin yritykseesi. Tämä auttaa osaltaan vähentämään työvoiman vaihtuvuutta, joka säästää huomattavasti aikaa ja resursseja rekrytointiprosessien sekä uusien työntekijöiden koulutusten aiheuttamista kustannuksista.

Valmis verkkoperehdytys on käytettävissä opastus.fi-palvelimella ympäri vuorokauden osoitteessa opastus.fi/yrityksennimi. Verkkoon laadittu työhön perehdytys ja työnohjaus voidaan suojata tarvittaessa salasanalla. Etäperehdytys on helppo jakaa perehdytettäville linkin ja valinnaisen salasanan avulla, ja tämän jälkeen saat myös tiedon heidän suorituksestaan sähköpostiisi. Sähköinen perehdyttäminen ja digitaaliset perehdytysmateriaalit tehostavat tiedon keräämistä ja sen käsittelyä, mikä on helppoa ja kätevää online-perehdytyksessä. Sähköisiä materiaaleja voi myös helposti ja nopeasti päivittää tarpeen tai ajankohtaisten muutosten mukaan.